September 15, 2014

Vitamin C & E + Whitening Collagen Dian Pixy Dian'z harga promosi murah RM70




Dian Vitamin Harga Asal RM 80.
Harga promo RM70 sahaja (TAWARAN TERHAD)

Untuk dapatkan harga promo sila like page :
https://www.facebook.com/comelotteshop

Untuk order sila PM disini https://www.facebook.com/messages/fatimahamirah
atau whatsapp/sms 013-9915787





SOAL JAWAB

1. Vitamin C & E berapa harga ? cara makan ?
RM80.00 SEMENANJUNG / RM85 SABAH SARAWAK TIDAK TERMASUK POS . ambil satu biji selepas sarapan dan 1 biji sebelum tidur. Jika anda ada gastric makan 1 biji selepas sarapan sahaja.sebotol 60biji untuk sebulan.

2. Vitamin C & E selamat ? halal ? dan ada pengesahan KKM?
Yea , pasti halal, product bumiputra dan di buat di kilang bertaraf GMP, dan di luluskan oleh kementerian kesihatan sebagai makanan tambahan
sijil kelulusan kementerian kesihatan dian pixy ent


3. Vit C & E sebenar nya untuk apa?
: untuk memutihkan kulit, mengurangkan dan menghapuskan jerawat dan jeragat serta parut, membantu pertumbuhan sel baru..

4. kalau kita stop ambil vit C & E ni.adakah ada efek buruk ?n apa akan terjadi apa kulit kita?
: kalau stop tidak akan beri kesan kepada anda seperti jerawat atau jeragat .tetapi kulit yang putih dan bersih mungkin akan kembali kusam..sbb zat2 vitamin dalam badan telah berkurang..tnya pada diri anda.jika produk yg baik utk tubuh anda knp perlu berhenti ?

5. Berapa lama untuk melihat kesan selepas ambil vit C & E ni ?
: Depend atas metabolisme masing2.ada yang cepat ada yang lambat. Paling cepat 3hari.paling lambat 3bulan. So jgn baru makan sebulan dah give up ye

6 . boleh campur makan vitamin lain jika makan vitamin C & E ?
Tidak di galakkan jika vitamin yg anda makan sekarang mmpunyai vitamin c, e, pure collagen & glutathione krn vitamin dian C & E telah mmpunyai semua di atas..jd jika anda makan lg.. akan double.. boleh jd overdose...tetapi jika campur dengan vitamin garlic,ikan or vco tiada masalah Tapi kalau anda rasa anda cukup keperluan vitamin dalam badan anda, xperlu amik any supplemet lagi dah.

7. Perlu ke pantang apa2 untuk ambil vitamin C & E ni ? seperti kafein,seafood?
: ya anda perlu elakkan kafien dan air karbonat utuk kesan yang lebih cepat tetapi anda bleh ambil seafood seperti biasa. vitamin ini mggunakan collagen ikan talapia. tidak memberi alahan kepada individu yang alahan seafood

8. Vitamin C & E ni sesuai untuk semua peringkat umur ke?
· Sesuai .sy syokan untuk wanita yang sudah baligh.. kalau belum baligh masih kanak2. Agak tidak sesuai.hormon pun masih muda remaja.. 16tahun dan ke atas. selalonya umur 40an dah stat ada jeragat. stil blh makan.untuk pudar kan jeragat

9. Vitamin C & E ni untuk muka je ke?
· Vitamin C ni bertindak sama rata pada keseluruhan badan kita jgk. Vitamin c & e ini akan cair.dan akan salur melalui darah..mana mungkin darah pergi kt muka je kan ? Takkan muka kita je nak putih licin cantik berseri kan? Badan kita pun juga nak putih cantik berseri juga. Betol x

10. vitamin C & E ni mengemukkan tak ?
· Hoho kalau ia mengemukkan .SAYA org pertama yang cabut lari dulu. Hehe ia tidak mengemukkan.

11. mengandung dan menyusu boleh ambil ke vitamin C & E ni ?
: ye boleh utk ibu menyusu dan mengandung. Sbb sy sendiri mengandung sy makan dan sy n baby sihat tetapi jika anda ragu2..anda boleh bawa vitamin berjumpa doctor untuk kepastian.. keselamatan baby Adalah yang utama kan ?

12. Tengah berpantang boleh makan ke ?
: boleh tetapi pendpt sy tak galakkan.sbb anda makan bersama jamu yang panas..lada hitam.so habiskan pantang anda dulu..hanya 44 hari kan ? sabar la kejap .kelam kabut nak pergi mana ? hahaha,,

13. MENOPAUSE , adakah selamat untuk saya makan vit C & E ini ?
· Iya, selamat dan disarankan untuk memakan vitamin ini kerana ia menstabilkan hormon bagi masalah yang di alami oleh sesetengah wanita yang tengah menopause.

14. Darah tinggi, kencing manis ,sakit jantung boleh ambil ?
Jika melibatkan ubat doctor..sila rujuk doctor anda telebih dahulu .

15. Waktu datang bulan (period) boleh makan vit c tak?
: Datang bulan boleh ambil mcm biasa.tiada masalah

16. saya ambil pil perancang.. boleh ke ambil vitamin ni ?
yea boleh


top question ! kenapa muka sy naik jerawat ? perlu ke minum air masak / plain water yg byk jika ambil dian'z vitmain ?ni ksilapan kefahaman sbrnya.. kalau anda tak ambek pe2 supplement pun mmang kena minum air yg byk.. kalau tak byk pun..smpai 3 liter.. mgkin 1.5liter sudah memadai..sbb ble toksik tk leh kua.. jerwt naik.. wlpn anda pakai skin care terbaik di dunia..sama dgn supplemnt.. ble makan supplemt.. ia akan try reduce semua toksik dlm badan.. tp ble air tkde.. nak keluar melalui pe ?so muka naik jerwt sikit2

time makan supplemt sblom mdpt kulit yang cantik. kesimpulan hehe.. bebel byk ni.. air pnting tak terlalu byk tkpe..mgkin tak larat 3 liter.. memadai satu botol besar yg 1.5 liter sehari

displin kena pnting.. jgn set your mind.. makan supplement / pakai skin care trus kulit cantik tp kalau anda sndri tkde displin




No comments:

Post a Comment