September 15, 2014

Floral Mask Dian Pixy Dian'z harga promosi murah RM30


Masker peel-off “purple” pertama di Malaysia dengan haruman lavender plus Collagen.
- menghapus bintik hitam
- menyingkirkan lebihan minyak
- melindungi kulit dari pencemaran
- menyah toksik pada wajah yang menjadi punca jerawat
- lembut tanpa menipiskan kulit
- sesuai untuk kulit sensitive dan berjerawat

Produk buatan Malaysia diluluskan KKM dan semestinya HALAL

Harga Asal : RM39.90

Harga promo : RM 30.00 (TAWARAN TERHAD)

Untuk dapatkan harga promo sila like page :
https://www.facebook.com/comelotteshop

Untuk order sila PM disini https://www.facebook.com/messages/fatimahamirah
atau whatsapp/sms 013-9915787




soalan lazim FLORAL MASK






brape lame tahan 1 botol penggunaan?
lebih kurang 2bulan

brape kali bole pakai?
maximum penggunaan 2x seminggu


floral mask made in mana ?
made in malaysia..di bawah syarikat dianpixy ent.

apa keisitimewaan floral mask ?
masker peel off PERTAMA di malaysia berwarna PURPLE dgn haruman lavender utk mhapuskan whitehead / blackhead

muka sy byk jerawat ..boleh pakai ke ?
boleh.. jerawat byk dan besar pon boleh pakai.. 1 fungs utamai floral mask ia akan mengecutkan jerawat dengan cepat

kulit saya sensitif. boleh guna ke ?

boleh tak de masalah utk kulit sensitif.. floral mask sesuai utk semua jenis kulit

sakit tak kalau tarik floral mask ni ?
99.99% customer mengata tidak sakit seperti masker hitam di pasaran

apa fungsi utama floral mask ?
fungsi utama untuk mhapuskan whitehead/
blackhead,mengawal kulit berminyak dan mengecut / mengurangkan jerawat

floral mask boleh kurang kan parut / jeragat ?

tidak boleh . pakai dlm msa 30 mint.. 1mggu sekali.mustahil parut n jeragat akan hilang bgitu cpt

floral mask boleh putihkan kulit.?
tidak boleh.. kami tidak memasuk ejen memutih kedlm masker kerana setgh2 customer suka pakai masker pada tmpt bermsalah saja..contoh hidung..
nnt hidung saja putih.. pp hitam.. jd kuda belang hehe

apa bahan utama floral mask
bahan utama floral mask adalah arang .
terdapat 7 bahan aktif yang berfungsi untuk membersihkan serta mencantikkan kulit anda
* Mempunyai MOISTURE COMPLEX untuk kulit kering dan kusam
* Vitamin A, B3, C, E untuk merawat kulit jerawat dan jeragat
* Q10 berfungsi menegangkan kulit dan mengurangkan kedutan
* HYALURONIC ACID melindungi kulit dari pencemaran dan radiasi uv

ia halal dan di jamin selamat ?

yea floral mask muslim produk dan mmpunyai KKM

umur sy 15tahun ..boleh ke guna floral mask ?
floral mask boleh di gunakan seawal 12tahun ..dan ke atas,umur 80 pon blh guna


floral mask akan buat liang roma terbuka ke ?

tidak ! tetapi selepas mggunakan ..cuci muka dgn ais mengecilkan semula liang roma


gambar kiri ..
batch = 2013
label color = white
kuantiti = 100ml

for now dah takde keluaran..dah hampir 1 tahun produk ni tak keluarkan utk packaging 100ml ..kalau ada jual mgkin seller lelama..
--------------------------------------------------------------------------
gambar tengah
batch = jan-mei 2014
label color = light purple
kuantiti = 50ml
--------------------------------------------------------------------------
gambar kanan
batch = jun 2014 hingga sekarang
label color = dark purple
kuantiti = 50ml

lebih cantik dan cute.
-------------------------------------------------------------------------

kesemua ramuan / bahan2 / isi kandungan nya adalah sama..
yg beza hanya label sahaja..
FLORAL MASK TIADA TIRUAN..
dan semua di keluaran oleh dian pixy ent





berikut adalah senarai testimoni floral mask artis


















terdapat juga dian vitamin..
harga asal RM 80
harga promo RM 70


Untuk order sila PM disini https://www.facebook.com/messages/fatimahamirah
atau whatsapp/sms 013-9915787

No comments:

Post a Comment